https://www.google.com/analytics/web/?hl=nl&pli=1#report/visitors-overview/a50478052w82477072p85409851/ Introductie BizzMag een dienst van KaosConsult | Nieuws | KaosConsult

Introductie BizzMag een dienst van KaosConsult

Wij introduceren vandaag 'BizzMag', een nieuwe dienst van KaosConsult waarmee organisaties d.m.v. het uitbrengen van een bedrijf-eigen online magazine. Zij communiceren daarmee op een aantrekkelijke wijze met hun klanten en leveranciers over het nieuwe service-concept of producten palet. Hierbij geldt uiteraard: wat je extern belooft, moet je intern waarmaken.
KaosConsult begeleidt organisaties in het proces van intern samenwerken - van strategie tot operatie en v.v. - dat leidt tot het elektronische magazine. Dat geschiedt in 2 fases en 3 stappen:

Fase 1 (Vanaf €995 ex BTW t/m 2e uitgave magazine)
  1. Begeleiding bij het maken van een online magazine. Het doel is om het nieuwe en gedragen serviceconcept van de organisatie intern voor te bereiden én middels het magazine extern te communiceren met uw leveranciers en klanten.
  2. Het organiseerproces dat leidt tot het magazine wordt beschouwd als een voorbeeld van het intern samenwerken. Het wordt zorgvuldig geanalyseerd, op grond waarvan een advies aan de opdrachtgever wordt uitgebracht.

Fase 2 (Vanaf €65 per uur ex BTW)

  1. Begeleiding bij organisatorische ontwikkelingen gebaseerd op het uitgebrachte advies. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het ontwikkelen van zelfsturende lerende teams, trainingen inzake samenwerken en presteren, procesverbeteringen, enz.

Wij hebben onze dienst uiteraard verwoord en vormgegeven in een eigen BizzMag-uitgave. Een eerste visualisatie van een fietsenwinkel hebben we in het tweede voorbeeld gerealiseerd. Daarnaast hebben wij bijgedragen aan het eerste nummer van Blended: een nieuw educatief magazine.

BizzMag-1BizzMag-2Blended-1


Bel ons voor een afspraak en mogelijkheden!: 0638180921